Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از وظایف و اهداف اصلی نگارخانه‌ها حمایت از هنرمندان جوان و نوظهور است. بعضی از نگارخانه‌های تهران در تحقق این هدف گام‌های موثری برداشته و سالانه هنرمندان بسیاری را جذب فعالیت‌های حرفه‌ای تجسمی کرده اند.

در مقابل، نگارخانه‌هایی هم هستند که به بهانه برگزاری نمایشگاه، فقط برای درآمد خود کار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی در آئین نامه نگارخانه قید شده که باید ۳۰ درصد از فروش را از آن خود کنند، اما در حال حاضر تعدادی از گالری‌های نوظهور از هنرمند ورودی دریافت می‌کنند و دیگر به فروش هنرمند نیستند.

امیداست این چرخه با نظارت وزارت ارشاد بهتر از الان پیش برود.

در پایان هفته جاری از نمایشگاه‌های زیر دیدن کنید:

گالری شیرین: نمایشگاه نقاشی‌های شیرین اتحادیه با عنوان «آدم ها» از تاریخ ۲۴ بهمن تا ۶ اسفندماه

گالری اُ: نمایشگاه نقاشی‌های غزال خطیبی با عنوان «بریده- بریده» از تاریخ ۲۴ بهمن تا ۵ اسفندماه

نگارخانه احسان: نمایشگاه نقاشی‌های فرزانه امیری با عنوان «ما بین رنگ و رو» از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ بهمن

در بیانیه این نمایشگاه آمده است:

ما بین رنگ و رو

ازرنگ می‌رفتم، ولی از رو نه!

رنگ‌ها می‌رفتند، اما رو می‌آمدند که من را ما بین رنگ و رو (در آمد و رفت غریزی) به کشف خویشتنی تازه‌تر بین خویش و تن می‌رساندند. حس کردن تمام آن چه که به طرزی نامحسوس بر من و در من (در عین حال و قرنطینه) می‌گذشت، شاید تا که نگاه من را به آستانه‌ی نگاه منی دیگر یک "من" نو که نگاهم می‌کرد) برساند... .

نقش‌ها پیش رو، حاصل پشت سر گذاشتن یک سال خانه نشینی ناخواسته است. نقوشی برخاسته از درون خویشتن، که گویی داشتند تنهایی تمام ما را رسم می‌کردند.

ترسیم شکل‌هایی از شب‌های در سکوت و لحظه‌های بی رنگی، که مانند حلقه‌های آب از اعماق خود به سطح می‌آمدند و یاد‌هایی از من را تبدیل به یادگار‌هایی برای دیگران می‌کردند.

گوشه‌های تاریکی از یک سالی که گذشت، و حالا در نور چشم‌های بینندگان امروزی خود آفتابی می‌شود کم کم ...

گالری زرنا: نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی با آثاری از عاطفه برهان، زینب رفعتی، مرجان عسگری، شقایق شاهسون و... از تاریخ ۲۴ تا ۲۸ بهمن

نگارخانه انتظامی: نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی با عنوان «نسل نو» از تاریخ ۲۴ تا ۲۹ بهمن

گالری شیدایی: نمایشگاه گروهی «امان» با آثاری از راضیه ایرانپور، پرهام پیوندی، حنانه جالو، آیدا روزبیانی، شادی سعیدی، نویسا صیادیان، پریا فرخی، مریم قزوینه، سایه منصور و سمانه یوسفی از تاریخ ۲۴ بهمن تا ۲۲ اسفندماه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هنرهای تجسمی گالری گردی نمایشگاه هنری تاریخ ۲۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۷۵۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • فراخوان نخستین سالانه تبادل عکس ایران
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • اینجا طبیعت از بوم بیرون می‌زند!
  • ۵۰ دستگاه کامیونت فورس در بورس کالا عرضه می‌شود
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • نصرالله شیرین‌آبادی، نوازنده موسیقی درگذشت
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین