Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه‌ی جهادی رنگ آمیزی، شاداب سازی و دیوارنویسی مدارس به همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد و موجی از شادی و نشاط را به آنها هدیه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح ‌قزوین؛ شیوع ویروس کرونا این مهمان ناخوانده دلیلی شد تا درب‌های مدارس به عنوان مکانی برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان بسته‌ شود؛ اما آنچه که از دوردست‌ها به گوش می‌رسید ماجرای دانش‌آموزانی بود که سکوت سرد مدرسه را با حضور گرم و پرشور خود شکسته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسیر دوساعته‌ و پیچ‌وخم‌های متعدد جاده، عبور از میان مزارع سرسبر برنج و درختان به بار نشسته‌ی گیلاس، ما را وارد مدرسه‌هایی می‌کرد که با قدمت زیاد میزبان مهمانان پرشور کوچک و بزرگ خود بودند.

گذر از درب‌های آهنی مدارس و استشمام بوی رنگ‌ها ما را به میان تعدادی از دانش‌آموزان رساند که اینبار بجای دفتر نقاشی، افکار رنگارنگ خود را در دیوارهای ترک‌ خورده‌ی مدرسه به تصویر می‌کشیدند.

حوض نقاشی، داستان روح‌بخشی از چرخ‌قلم در دستان کسانی بود که می‌خواستند با الوان مختلف نشاط را به مدارس خود بیش‌ از پیش بازگردانند.

فاطیما دانش‌آموز ۹ ساله که با دستان کوچک خود مشغول رنگ‌آمیزی دیوارهای کلاس بود در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین گفت: تا به حال تجربه‌ی رنگ‌آمیزی دیوار را نداشتم البته نقاشی را بسیار دوست دارم و ساعات مختلفی از روز را صرف کشیدن نقاشی می‌کنم.

وی افزود: امروز که در مدرسه برای رنگ‌آمیزی حاضر شدم حس می‌کنم نقاشی‌های دفترم بزرگ شده‌ و روی دیوار کلاس درسی‌ام نشسته‌اند.

این دانش‌آموز قزوینی بیان کرد: نقاشی کشیدن در کنار دوستانم به قدری برایم لذت بخش است که دوست دارم تمام تابستان را در مدرسه و کنار دوستانم مشغول کار نقاشی باشم.

فاطمه دختر ۱۹ ساله‌ی روستای آتان در ادامه‌ی صحبت‌های فاطیما بیان کرد: به طور کلی به انجام کارهای هنری علاقه‌مندم و رشته‌ی نقاشی را خیلی دوست دارم و هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی بخواهم این کار را به صورت گروهی و در راستای زیباسازی یک مدرسه انجام دهم اما حال که قلم را به دست گرفتم احساس خوبی دارم.

وی ادامه داد: اینکه امروز دانش‌آموزان خودشان برای رنگ‌آمیزی و زیباترکردن کلاس و محیط مدرسه‌ی خود حاضر شدند می‌تواند در روحیه‌ی تحصیلی آنان بسیار تاثیر گذار باشد و باعث شود تا آنان با اشتیاق بیشتری در کلاس درس حضور پیدا کنند.

یکی دیگر از دانش‌آموزان روستایی که با رنگ‌ روی گونه‌اش نقش پرچم کشیده بود در ادامه‌ی صحبت‌های فاطمه عنوان کرد: این مدرسه پیش از رنگ‌آمیزی بسیار سرد و بی‌روح بود؛ اما اکنون زمانی که وارد مدرسه می‌شویم حس می‌کنیم وارد دنیای دیگری شده‌ایم که در آن دیوارها هم حرف می‌زنند.

وی در پایان گفت: وجود دیوارهای طرح و رنگ‌دار ناخوادآگاه به انسان نشاط می‌دهد و فکر اینکه خود ما در راستای زیباسازی مدرسه‌ای که در آن درس می‌خوانیم تلاش‌کرده‌ایم حس خوبی است که بابت آن از عوامل اجرایی تشکر می‌کنیم.

جواد رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح‌ قزوین با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در مدارس اظهار کرد: فعالیت کارگروه تعلیم و تربیت در ایام تابستان برای ایجاد انگیزه، ایجاد محیطی شاد برای دانش‌آموزان و آموزش نکات مهم در زمینه‌های تعلیم و تربیت به شاخه‌های متعددی تقسیم می‌شود.

وی افزود: برخی از این فعالیت‌ها مانند رنگ‌آمیزی و دیوار نویسی در تمام مدارس روستایی سه دهستان زوارک الموت شرقی، چوقور طارم و الموت غربی در مسیر اجرا قرار گرفته‌ است.

مدیر کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب‌الامر(عج)استان قزوین اذعان کرد: برگزاری کلاس‌های کنکور برای دانش‌آموزان پشت کنکوری از دیگر فعالیت‌هایی بود که توسط مربیان و دانشجویان نخبه در قالب یک حرکت جهادی در مناطق طارم با همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی کلید خورد و طبق برنامه‌ریزهای انجام شده تا مرداد ماه نیز ادامه دارد.

وی گفت: فعالیت دیگر کارگروه تعلیم و تربیت برگزاری جشنواره‌ی روز دختر در منطقه‌ی زرآباد بود که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، امام جمعه معلم کلایه و دانش‌آموزان دختر دهستان زوارک اجرا شد.

این مقام مسئول ابراز کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این جشنواره برنامه‌های متعددی از جمله جشنواره غذا، مسابقات ورزشی، نقاشی، بازی‌های بومی و محله‌ای، کلاس‌های بصیرتی، برگزاری جشن تکلیف و کلاس‌های متعدد از جمله انتخاب همسر به فراخور سن دختران منطقه در روستاهای زرآباد و اکوجان به مرحله‌ی اجرا رسید.

وی با اشاره به برنامه‌های تعریف شده در ایام تعطیلات تابستان عنوان کرد: از دیگر فعالیت‌های قرارگاه می‌توان به برگزاری اردوهای درون منطقه‌ای در سه ‌دهستان با برگزاری کلاس‌های متعدد هنری، آموزشی و اشتغال‌زایی اشاره‌ کرد.

رجبی بیان کرد: تمام فعالیت‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی براساس اهداف از پیش تعیین شده و به صورت مشارکتی است و این مشارکتی بودن خواه‌ناخواه افراد را در راستای تصمیم‌گیری و اجرای فعالیت قرار می‌دهد که این مسئله دانش‌آموزان، اولیا و معلمان را نسبت به اجرای دقیق‌تر و بهتر برنامه‌ها ترغیب می‌کند.

وی افزود: انجام فعالیت‌های فرهنگی و هنری برای دانش‌آموزان روستایی که تابستان را فصل کارهای کشاورزی و دامپروری می‌دانند باعث می‌شود افراد تا حدودی از فعالیت‌های تکراری روزمره فاصله گرفته و در جو نشاط‌آور دوران کودکی قرار بگیرند.

این مقام مسئول تصریح کرد: انجام کار جمعی و قرار گرفتن در کنار جمع هم سن‌ و سالان با میل و رغبت خود دانش‌آموزان باعث می‌شود تا افراد برای ایجاد محیط شاد تلاش کنند که این مسئله نیز به نوبه‌ی خود در روند تربیتی دانش‌آموزان تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: هدف ما از اجرای برنامه‌های متعدد آموزش نکات تربیتی و فرهنگی به صورت عملی است؛ چرا که روند یادگیری از طریق عمل بیشتر از آموزش به صورت گفتاری تاثیرگذار است و اجرای این برنامه‌ها دانش‌آموزان را به صورت عملی در مرحله‌ی یادگیری قرار می‌دهد.

رجبی گفت: اجرای طرح‌های مهارتی بین دانش‌آموزان و شرکت‌دادن آنها در نظرسنجی باعث می‌شود آنها جذب انجام فعالیت‌های متعدد شوند که در این مقطع ما تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌های هدفمند در راستای نگهداری و رشد دانش‌آموزان و تربیت نیروهای مهم و تاثیرگذار جامعه گام برداریم.

مدیر کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین با اشاره به برنامه‌ی جهادی رنگ آمیزی، شاداب سازی و دیوارنویسی مدارس عنوان کرد: این برنامه یکی از اقدامات زیرساختی کارگروه تعلیم و تربیت قرارگاه پیشرفت و آبادانی بوده که با هدف انجام کار جمعی و مشارکتی در ایام تابستان آغاز شده است.

وی گفت: اولین مرحله‌ی رنگ‌آمیزی و دیوار نویسی در تمامی مدارس دهستان زوارک الموت شرقی از جمله روستاهای هنیز، آتان، کلایه، مدان، زوارک و فاطمیه اناده نیز با حضور دانش‌آموزان، مدیر، معلمان مدرسه و همچنین اولیای دانش‌آموزان انجام شد و همچنین بیش از 300 مترمربع دیوار مدارس به موضوعات تربیتی مزین شدند.

این مقام مسئول تاکید کرد: دومین و سومین مرحله از رنگ‌آمیزی دیوارها نیز در مدارس روستاهای آکوجان و کاکوهستان دهستان دستجرد الموت غربی و همچنین مدارس روستاهای ماهین، حصار، زرند، عباس آباد، علی آباد و قارخون دهستان چوقور طارم سفلی تا پیش از پایان مردادماه اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: رنگ آمیزی و دیوار نویسی مدارس به همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه، مشارکت اداره کل نوسازی استان و اداره آموزش و پرورش بخش الموت شرقی و طارم انجام می‌شود.

رجبی در پایان بیان کرد: حضور دانش‌آموزان، مدیر و معلمان مدارس و اولیای دانش‌آموزان در کنار جهادگران در اجرای این حرکت جهادی در مدارس روستاها از نقاط قوت این برنامه بود که با استقبال خوبی مواجه شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه کارگروه تعلیم و تربیت دانش آموزان ی رنگ آمیزی رنگ آمیزی فعالیت ها برنامه ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۶۱۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: ۸۳۶۸ طرح مدرسه‌سازی فعال در کشور وجود دارد که با تزریق بودجه پیش‌بینی شده سال ۱۴۰۳ امید می‌رود درشش ماهه اول ۲ هزار طرح که حدود ۱۰ هزار کلاس است به دانش‌آموزان تقدیم شود.

به گزارش خبرگذاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، حمیدرضا خان محمدی در سفر به استان بوشهر اظهار کرد: اولین ناو آمریکایی که از اینجا عبور کرد این جوانان بوشهری بودند که مقابل آمریکایی‌ها ایستادند، باید بدانیم اقتدار سرزمینی از دل مدارس بیرون می‌آید، دشمنان از طریق مرزها نمی‌توانند به ما نفوذ کنند و به همین دلیل از طریق فضای مجازی و مغزها سعی در نفوذ دارند و معلمان در اینجا حافظان مغزها هستند.

وی افزود: هشت مدرسه به ظرفیت ۵۴ کلاس امروز کلنگ‌زنی شد و این مدرسه ۱۲ کلاسه نیز امروز در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت، ۸۳۶۸ طرح مدرسه‌سازی فعال در کشور وجود دارد که با تزریق بودجه پیش‌بینی شده سال ۱۴۰۳ امید می‌رود در شش ماهه اول ۲ هزار طرح که حدود ۱۰ هزار کلاس است به دانش‌آموزان تقدیم شود.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تشکر از خیران مدرسه‌ساز که در تجهیز مدارس همکاری داشته‌اند، گفت: خیران از ما جلوتر حرکت می‌کنند به‌طوری که عمده مدارس نوساز توسط خیران آغاز شده و توسط ما تکمیل شده است.

خان محمدی با بیان اینکه خلیج فارس متعلق به دانش‌آموزان است، باید قدر نعمت خلیج همیشه فارس را بدانید، اذعان کرد: خلیج فارس، خلیج صلح و دوستی است، تمام سوخت منطقه از این خلیج بیرون می‌آید و این امر را مدیون شهدا هستیم، شهدا جانشان را فداکردند تا ما در رفاه باشیم، دانش‌آموزان می توانند دین خون شهدا را با خوب درس خواندن ادا کنند، مدیون شهدایی مانند شهید مهدوی هستیم، ایرانی‌ها همیشه از زمان رئیسعلی دلواری شجاع بوده‌اند.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به هر هدفی تلاش زیاد نیاز است و هیچ موفقیتی به‌راحتی به دست نمی‌آید، هرکسی با تلاشش می‌تواند به اهدافش برسد، تصریح کرد: در روز معلم باید سپاسگزار معلمان خود باشیم، هر آنچه داریم از معلمان است، همه مسیر زندگی و تلاش‌هایمان از نگاه و بیان معلم است، پس برای معلمان خود سنگ‌تمام بگذارید، هر معلمی موفقیت دانش‌آموزانش را می‌خواهد.

کد خبر 749347

دیگر خبرها

  • تکرار سختگیری دهه ۶۰ در مدارس
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها